TESLA BS103W • MILD
, ,

TESLA BS103W

TESLA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012220

Напојување: 2хААА батерии
Материјал: Стакло

699,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд TESLA
Димензии 23х30cm
Максимална тежина на мерење 180kgs