TENDA AC5 • MILD
, ,

TENDA AC5

TENDA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92790

4 антени за стабилен за голем опсег
dual-band
Процесор

7.995,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд TENDA
Фрекфенција 2.4 | 5GHz 300 | 867Mbps
Стандард 802.11b/g/n | 802.11ac/a/n
Напојување 19v адаптер
Број на порти 1xWAN + 3xLAN