Кафемат TEFAL CM461811 • MILD
, , , ,

Кафемат TEFAL CM461811

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003857

Tefal CM461811
Апарат за филтер кафе
Tefal Maison
Боја Црна
стаклен сад за 10-15 кафиња – 1.25 литри
заштита од протекување
плоча за одржување на топлината
резервоар за вода со рачка
автоматско исклучување.

3.799,00 ден

На Залиха!

Апарат за филтер кафе
Tefal Maison
Боја Црна
стаклен сад за 10-15 кафиња – 1.25 литри
заштита од протекување
плоча за одржување на топлината
резервоар за вода со рачка
автоматско исклучување