ST TTL-T100W • MILD
, ,

ST TTL-T100W

SUPERIOR TECHNOLOGY
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91681

Моќност: 750W
Заштита од прегревање
Индикатор за вклучен греач

799,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд Superior Technology
Моќност 750W
Автоматски термостат Да
Нивоа на температури 6
Заштита од прегревање Да
Димензии 18x30x16,7cm