ST MS-1363P 4D • MILD
, ,

ST MS-1363P 4D

SUPERIOR TECHNOLOGY
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91675

Водоотпорен
Нема потреба од подмачкување
Бежичен: 2 x батерии AАА
Ножеви од нерѓосувачки челик
4D GyroFlex систем на бричење кој се приспособува на контурите на лицето

1.299,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд SUPERIOR TECHNOLOGY
Статус на батерија Да
Брзини 2
Времетраење на едно контиунирано работење 60min