ST HD-U1600F • MILD
, ,

ST HD-U1600F

SUPERIOR TECHNOLOGY
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006425

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени

799,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд SUPERIOR TECHNOLOGY
Моќност 1600W
Брзини 2
Нивоа на температури 2