ST HC-I1932GB • MILD
, ,

ST HC-I1932GB

SUPERIOR TECHNOLOGY
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006430

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени
Опција за брзо загревање

699,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

</tr

Бренд SUPERIOR TECHNLOGY
Дијаметар 19-32mm
Ниво на температура 200 степени
Должина на кабел 1,8m
Контиунирана регулација на температура Да