SONY HTSF150 • MILD
, ,

SONY HTSF150

SONY
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007233

2.1 channel
Моќност: 120W
Поврзување со Bluetooth 4.0

7.299,00 ден

На Залиха!