SIEMENS MQ95020 • MILD
, ,

SIEMENS MQ95020

SIEMENS
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92057

Моќност:300W
Турбо Функција

1.590,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд SIEMENS
Број на брзини 5
Моќност 300W
Број на метални перки 2 броја
Начин на контрола Механички