Side-by-Side фрижидер BEKO GNE63521DXB • MILD
, ,

Side-by-Side фрижидер BEKO GNE63521DXB

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011959

ProSmart Инвертер компресор
NeoFrost ™ двојно ладење
Енергетска класа:F Нето капацитет:576L
Ниво на бучава:39dB
Димензии:179x91x70.5сm

57.999,00 ден

На Залиха!

Side-by-Side фрижидер
ProSmart Инвертер компресор
NeoFrost ™ двојно ладење
Диспанзер за вода
SlimTank
LED осветлување®
LЕD дисплеј
Режим на годишен одмор
Енергетска класа:F
Нето капацитет:576L
Капацитет на фрижидерот:364L
Капацитет на замрзнувачот:212L
Капацитет на замрзнување:13kg/24h
Потрошувачка на енергија годишно:410.4kWh
Дневна потрошувачка на енергија:1.1kWh
Ниво на бучава:39dB
Димензии:179x91x70.5сm

Шифра: 1011959 Категорија: , ,