SAMSUNG RB34T652ESA / EK • MILD
,

SAMSUNG RB34T652ESA / EK

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

39.999,00 ден

На Залиха!

SAMSUNG RB34T652ESA/EK
Комбиниран фрижидер со долна комора
Graphite INOX
ЛЦД Дисплеј
Диспанзер за вода со BPA FREE (неканцероген) резервоар
Дигитал ИНВЕРТЕР мотор со 20 години гаранција
TOTAL NO FROST без влага во фрижидерот и без мраз во замрзнувачот
ALL AROUNG COOLING технологија- еднакво ладење во сите делови на внатрешноста
POWER COOL /POWER FREEZE опција за брзо ладење и брзо замрзнување
SpaceMax тенка изолација за извонредно голем простор во внатрешноста
ЛЕД Осветлување
Решетка за вино
Реверзибилна врата
Фиока за овошје и зеленчук
Аларм за отворена врата
18 часа автономен режим на работа
Бучност 35 dB
Енергетска класа А++
Потрошувачка на ел. енергија 256 kWh/годишно
Капацитет на ладење 13 кг/24 часа
Нето запремнина 331L (219L+ 112L)
R600 Гас
ВxШxД 1853x595x658 мм