Вградена плотна SAMSUNG CTR164NC01 / BOL • MILD
-19%
, ,

Вградена плотна SAMSUNG CTR164NC01 / BOL

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006756

SAMSUNG CTR164NC01/BOL
Стакло керамичка Вградна плотна
ЛЦД Дисплеј
Контрола на допир
4 зони + 1 дупла зона и 1 овална зона

16.500,00 ден 20.299,00 ден

На Залиха!

SAMSUNG CTR164NC01/BOL
Стакло керамичка Вградна плотна
ЛЦД Дисплеј
Контрола на допир
4 зони + 1 дупла зона и 1 овална зона
Контролни функции: заштита за деца – Child Lock
9 степени на контрола на моќност
Тајмер
заштита од висока температура
Power On/Off функција
Вкупна моќност 7.2kW
Индикатор на греење
Димензии 575x505x52.6 mm