ROWENTA TN 1350 F0 • MILD
, ,

ROWENTA TN 1350 F0

GRUNDIG
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012255

Заштита од прегравање
Лесно одржливи сечила
Вклучени додатоци: 6
Сечила изработени од титаниум

2.649,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд ROWENTA
Моќност 15W
Нивоа на скратување 0-30mm/td>
Ширина на сечило 25mm/td>
Напојување Директно напојување