ROWENTA HU 5220 FO • MILD
, ,

ROWENTA HU 5220 FO

ROWENTA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93714

LED дисплеј
Ногалки за стаблност
Автоматско исклучување за безбедност

9.690,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд ROWENTA
Капацитет на резервоар за вода 5,9L
Моќност 110W
Димензии 38x29x15,5cm
Должина на кабел 1m
Начин на контрола Механички
Број на брзини 3