ROWENTA EP5640 • MILD
, ,

ROWENTA EP5640

ROWENTA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92217

Технологија на нелипсен пинцет – 24 пинцети
Совршениот аголен покрив
Број на брзини:2

3.499,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд ROWENTA
Број на пинцети 24
Брзини 2
Додатоци 4