REMINGTON S1A100 • MILD
, ,

REMINGTON S1A100

REMINGTON
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91984

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени

1.890,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд REMINGTON
Температурни нивоа 12 (120-200oC)
Ширина на плочки 2,5cm
Тип на плочките на пеглата Керамички
Должина на плочките на пеглата 11cm