REMINGTON S1450 • MILD
, ,

REMINGTON S1450

REMINGTON
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92711

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени
Опција за брзо загревање

1.499,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд REMINGTON
Температурни нивоа 1 (215oC)
Ширина на плочки 2,5cm
Тип на плочките на пеглата Керамички
Должина на плочките на пеглата 9cm