REMINGTON EP7010 • MILD
,

REMINGTON EP7010

REMINGTON
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93442

Технологија на нелипсен пинцет – 40 пинцети
Совршениот аголен покрив
Број на брзини:2
Отстранува дури и најкратки влакна (0.5mm)
До 4 недели без влакна

1.999,00 ден

На Залиха!