REMINGTON D1500 E 51 • MILD
, ,

REMINGTON D1500 E 51

REMINGTON
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92732

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени

1.390,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд REMINGTON
Моќност 1800W
Брзини 2
Нивоа на температури 3