REMINGTON CI5338 • MILD
, ,

REMINGTON CI5338

REMINGTON
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92730

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени
Опција за брзо загревање

2.490,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд REMINGTON
Дијаметар 38mm
Должина на кабел 1,8m
Контиунирана регулација на температура Да