REMINGTON AS 5901 • MILD
, ,

REMINGTON AS 5901

REMINGTON
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012252

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени
Опција за брзо загревање

3.199,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд REMINGTON
Дијаметар 30/50mm
Должина на кабел 1,8m
Контиунирана регулација на температура Да