PLAMEN AMITY 3 • MILD
, ,

PLAMEN AMITY 3

PLAMEN
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91630

Моќност: 8КW
Димензии на производот: 34x49x29cm

36.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд PLAMEN
Моќност 8KW
Загревање на површина ~40m2
Процент на искористеност 80%
Гориво Дрво и дрвени брикети