PHILIPS LUMEA BRI 921/00 • MILD
, ,

PHILIPS LUMEA BRI 921/00

PHILIPS
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93791

Интегриран безбедносен систем за спречување на случајно блеснување
Со кабел
Додатоци 2: Tело, Лице

21.500,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд PHILIPS
Број на подесувања за интензитет 5
Број на блесоци 250.000 – доволно за до 20 години употреба
Додатоци Satin Compact Pen