Освежувач на воздух PHILIPS HU 2716/10 • MILD
, ,

Освежувач на воздух PHILIPS HU 2716/10

PHILIPS
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007143

LED дисплеј
Ногалки за стаблност
Капацитет:до 32 m²
Автоматско исклучување за безбедност

10.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

До 99% помалку бактерии со технологијата NanoCloud (1)
Уникатната технологија NanoCloud користи природни пареи за да испушта чиста водена пареа. Исклучително фината магла што ја испушта NanoCloud е невидлива за окото, а бактериите или наслагите се многу тешко да се зафатат – го навлажнува воздухот со 99% помалку ослободени бактерии во споредба со стандардните ултразвучни навлажнувачи.
Рамномерна и ефикасна циркулација на воздухот низ просторијата
Дифузорот со ротација од 360 степени рамномерно го распределува навлажнетиот воздух низ просторијата. Ултра фината пареа NanoCloud се шири на поголема површина и спречува прекумерна заситеност за ефикасно навлажнување, особено во големи простории.
Ефикасно покрива соби до 32 m2
Со 3 брзини на вентилаторот и автоматски поставки, се постигнува ефикасноста и удобноста што ја сакате. Со излезна брзина до 200 ml/h, ефикасно ја навлажнува секоја просторија до 32 m2. (2,3)


Техничка Спецификација

Бренд XIAOMI Mi
Капацитет на резервоар за вода 2L
Моќност 25W
Димензии 35x22x22cm
Должина на кабел 1,6m
Начин на контрола Допир
Број на брзини 3
Капацитет на навлажнување 300ml/h