Пегла PHILIPS GC3584 • MILD
, , ,

Пегла PHILIPS GC3584

PHILIPS
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92038

•Пегла на пареа •Моќност:2600W •Регулатор на пареа •Систем за брзо чистење на ѓубриња •Специјална функција го исклучува железото без надзор. •Обезбедува брзо загревање и оптимална моќност за брзо пеглање.

4.699,00 ден

На Залиха!

Спореди

•Пегла на пареа •Моќност:2600W •Регулатор на пареа •Систем за брзо чистење на ѓубриња •Специјална функција го исклучува железото без надзор. •Обезбедува брзо загревање и оптимална моќност за брзо пеглање.


Техничка Спецификација

Бренд PHILIPS
Моќност 2200W
Индикатор за температура Да
Капацитет на резервоар 1,2l
Дополнително попрскување на вода Да
Должина на кабел 2m