PHILIPS BHS 677/00 • MILD
, ,

PHILIPS BHS 677/00

PHILIPS
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1008343

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени
Опција за брзо загревање:15sec

5.599,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд PHILIPS
Температурни нивоа 5 (160-230oC)
Ширина на плочки 2,6cm
Тип на плочките на пеглата Керамички
Должина на плочките на пеглата 10,5cm