PHILIPS BHD 176/00 • MILD
, ,

PHILIPS BHD 176/00

PHILIPS
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91998

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени
Опција за ладен воздух

2.499,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд FUEGO
Моќност 2200W
Брзини 2/td>
Нивоа на температури 3
Должина на кабел 1,8m