PHILIPS BHB864/00 • MILD
, ,

PHILIPS BHB864/00

PHILIPS
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1008345

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени
Опција за брзо загревање

2.499,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд PHILIPS
Дијаметар 25mm
Должина на кабел 1,8m
Контиунирана регулација на температура Да