Бокал за филтрирање вода Philips AWP2938GNT / 10 • MILD
-14%
, ,

Бокал за филтрирање вода Philips AWP2938GNT / 10

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013627

Philips AWP2938GNT/10
Бокал за филтрирање вода
Зелена боја
4 литри кацитет на садот
2.6 литри филтрирана вода
проток на вода 0.3 L/min
Дигитален Тајмер
Микрофилтрација
Philips Micro X-Clean ги намалува хлор
бигор
тешки метали и други загадувачи како микропластика и PFOA
1 филтер
заменски филтри AWP210/AWP211/AWP212
замена на филтер на 1 месец

1.549,00 ден 1.799,00 ден

На Залиха!

Спореди

Philips AWP2938GNT/10
Бокал за филтрирање вода
Зелена боја
4 литри кацитет на садот
2.6 литри филтрирана вода
проток на вода 0.3 L/min
Дигитален Тајмер
Микрофилтрација
Philips Micro X-Clean ги намалува хлор
бигор
тешки метали и други загадувачи како микропластика и PFOA
1 филтер
заменски филтри AWP210/AWP211/AWP212
замена на филтер на 1 месец