PANASONIC KX-TS520FX • MILD
, ,

PANASONIC KX-TS520FX

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92186

Фиксен телефон
Опција за меморирање на телефонски броеви

889,00 ден

На Залиха!