, ,

PANASONIC KX-TS1611FX

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92185

Безжичен телефон
Можност за меморирање на телефонски броеви, блокирање на телефонски број
Приказ на ниво на батерија
Часовник

1.399,00 ден

На Залиха!