OMEGA FS FH 0915 • MILD
, ,

OMEGA FS FH 0915

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92657

Бежични слушалки
Опција за MP3 формат
Управување преку Bluetooth
Слот за мемориска картичка

999,00 ден

На Залиха!

Спореди