MS ENERGY e20 • MILD
,

MS ENERGY e20

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014423

Капацитет на батеријата:17500 mAh –
Максимална дозволена тежина:120 кг
Моќност на моторот:500 W
Максимална брзина:40 км на час
Време на полнење:7-8h

49.999,00 ден

На Залиха!

Електричен тротинет

Материјал:алиминиум
Капацитет на батеријата:17500 mAh – 48V
Максимална дозволена тежина:120 кг
Моќност на моторот:500 W
Максимална брзина:40 км на час
Опсег:60 – 70 км
Екран:LCD
Време на полнење:7-8h
Големина на тркалото:10 inch
Тежина на скутерот:20кг
Преден диск EBS

Шифра: 1014423 Категорија: ,