,

MS ENERGY e10

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Капацитет на батеријата:12500 mAh
Максимална дозволена тежина:120 кг
Моќност на моторот:450 W
Максимална брзина:35 км на час
Време на полнење:4-5h

42.999,00 ден

На Залиха!

Електричен тротинет

Капацитет на батеријата:12500 mAh – 48V
Максимална дозволена тежина:120 кг
Моќност на моторот:450 W
Максимална брзина:35 км на час
Опсег:40 км
Екран:ЛЕД
Време на полнење:4-5h
Големина на тркалото:25,4 см
Тежина на скутерот:18кг
Диск сопирачка