-6%
,

Midea FOREST Nordic + SMART MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW / MOX431-24HFN8-QRD0GW

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

59.999,00 ден 63.999,00 ден

На Залиха!

Midea FOREST Nordic + SMART MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW/MOX431-24HFN8-QRD0GW
 DC ИНВЕРТЕР Клима уред
 Бела боја
 FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР
 24000BTU
 7000W на ладење
 7300W на греење
 Скриен Дисплеј
 R32 Гас
 GMCC TOSHIBA компресор
 Греење до минус 25 степени
 Работна температура -25 до +50 степени
 SEER (Ладење) 6.1
 SCOP (Греење просек) 4.0
 Авто рестарт функција
 Тајмер
 Меморија на позицијата на отворот за дување
 Смарт дијагностика + детекција на течење гас
 Турбо мод
 A++ на ладење
 А+ на греење
 Идеална за простории до 60м2
 Бучност на внатрешна единица 59 дб
 Бучност на надворешна единица 65дб
 Проток на воздух внатрешна единица 980/800/640