Midea Extreme Save AG Nordic series MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW / MOX301-18HFN8-QRD0GW • MILD
-11%
, ,

Midea Extreme Save AG Nordic series MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW / MOX301-18HFN8-QRD0GW

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

48.999,00 ден 54.999,00 ден

На Залиха!

Midea Extreme Save AG Nordic series MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW/MOX301-18HFN8-QRD0GW
FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР
18000BTU 5300W на ладење
5600W на греење
Скриен Дисплеј
WiFi ВГРАДЕН
R32 Гас
Греење до минус 30 степени
SEER (Ладење) 7.0 W/W
EER 3.40 W/W
SCOP (Греење просек) 4.0 W/W
SCOP (Греење warm) 5.1 W/W
COP 3.42 W/W
Авто рестарт функција
Тајмер
Меморија на позицијата на отворот за дување
Смарт дијагностика + детекција на течење гас
A++ на ладење
А+ на греење (Warmer услови)
Идеална за простории до 45м2
Бучност на внатрешна единица 20-41dB
Бучност на надворешна единица 57dB
Проток на воздух внатрешна единица 800/600/500
Тежина внатрешна единица 11.2 кг
Тежина надворешна единица 33.5 кг
Димензии внатрешна единица 320x969x241 мм
Димензии надоврешна единица 554x874x330 мм