Шпорет MBS - 7E-(десен) • MILD
, ,

Шпорет MBS – 7E-(десен)

MBS
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1005204

Моќност: 8КW
Димензии на производот: 82x74x64cm

20.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Техничка Спецификација

Бренд MBS
Моќност 8KW
Загревање на површина ~45m2
Процент на искористеност 80%
Гориво Дрво и дрвени брикети