Печка на пелет MBS 20 kW • MILD
, ,

Печка на пелет MBS 20 kW

MBS
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91902

Моќност: 20КW
Димензии на производот: 59,6×116,8×59,6cm

113.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност:20kw
Димензии:116.8×59.6x73cm
Површина на загревање:100-120 m²
Количина на вода во котелот:46L
Тежина:216L


Техничка Спецификација

Бренд FABBYGO
Моќност 20W
Загревање на површина ~85m2
Процент на искористеност 92%
Гориво Пелети