LIAL 20 ZS • MILD
-39%
,

LIAL 20 ZS

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003781

РАМ: 20″
Специјално заоблени профили, скриени кабли
Менувач: /
Кочница: Стандардна на сајли
Профил на гума: /

5.500,00 ден 8.999,00 ден

На Залиха!