KUMTEL KO 123 • MILD
, ,

KUMTEL KO 123

KUMTEL
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92079

Мини шпорет со 3 горилника на природен гас
Високо квалитетен емајл
Посебни прекидачи за секој горилник

1.699,00 ден

На Залиха!