KUMTEL EX-25 SUPER ECORAY • MILD
, ,

KUMTEL EX-25 SUPER ECORAY

KUMTEL
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1005191

Термостат за автоматско исклучвање

1.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд KUMTEL
Моќност 2500W
Заштита Од Прегревање
Индикатор за топлина 2 нивоа на греење
Максимален простор за загревање 25m2