KTF-285 • MILD
,

KTF-285

KUMTEL
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003907

3-степено прилагодување на брзината
Прилагодлива висина (максимум: 132 см)
Моќност: 45W

1.599,00 ден

На Залиха!