KIK AT.306 • MILD
, ,

KIK AT.306

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92221

Безжичен приемник за микрофони
Сензитивност: 30 dB/mV
Максимално растојание на прием: 10m

1.399,00 ден

На Залиха!

Спореди

Безжичен микрофон и приемник KiK AT-306 – Безжичен микрофон и приемник KiK AT-306

Овие микрофони се наменети за безжичен пренос на висококвалитетен звук, лесен за употреба.

Лесно се поврзуваат со кој било систем и ќе ви овозможат совршено јасен звук, спремни се за караоке. Одлично за диџеи, говори, пејачи итн. г

Моќност: AC 220V 8 50Hz
Фреквентен одговор: 100-10000 Hz
Дисторзија на звукот: помалку од 1%
Динамички опсег: 80 dB
Безжичен работен опсег до 10 m
Тип на микрофон: FM-RF

Безжичен микрофон и приемник KiK AT-306 – Безжичен микрофон и приемник KiK AT-306