ISKRA GBS 1500-SQ • MILD
, ,

ISKRA GBS 1500-SQ

ISKRA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1008349

Напојување: 2хCR2032 батерии
Материјал: Стакло

1.199,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Димензии 30х30cm
Максимална тежина на мерење 150kgs