INVENTOR PFI2VI-12WFIB/PFO-12 • MILD
, ,

INVENTOR PFI2VI-12WFIB/PFO-12

INVENTOR
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012038

Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+++
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина

25.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд INVERTOR
Димензии на надворешна единица 73cm Х 54,5cm Х 28,5cm
Димензии на внатрешна единица 78,2cm Х 29,2cm Х 20,1cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+++
Влезна моќност за ладење 5300W
Влезна моќност за греење 5600W
I FEEL функција Не
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Филтер за прашина Да