, ,

INVENTOR ARIA AR4VI32-12WFI/AR4VO

INVENTOR
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006214

Ниво на бучава: 38dB
Eнергетска класа на ладење: A+++
Eнергетска класа на греење: А++
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина

28.999,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд INVERTOR
Димензии на надворешна единица 77cm Х 55,5cm Х 33cm
Димензии на внатрешна единица 29,7cm Х 80,2cm Х 18,9cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+++
Влезна моќност за ладење 1090W
Влезна моќност за греење 1050W
I FEEL функција Не
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Препорачана површина до 35m2
Филтер за прашина Да