INDESIT YT M08 71 R EU • MILD
, ,

INDESIT YT M08 71 R EU

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

25.999,00 ден

На Залиха!

• Кондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА
• ИНВЕРТЕР МОТОР
• Бела
• 7кг
• Голема стаклена врата
• Дисплеј со ЛЕД индикатори
• 4 нивоа на сушење
• 15 програми за сушење
• Push&Go копче кое автоматски ке ги сетира сие потребни параметри за најоптимално сушење на алиштата до 4кг
• Додаток за сушење чевли
• Индикатори за сушење
• Тајмер
• Звучен сигнал за крај на програма
• Заклучување од деца
• Лесночистечки филтер
• Индикатор за празнење на садот за вода
• Бучност 67дб
• Годишна потрошувачка на ел. енергија 278 kWh
• А+ енергетска класа
• Димензии: 85×59.5×65.5 цм