INDESIT LR8 S1 AQ • MILD
-30%
, ,

INDESIT LR8 S1 AQ

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

20.999,00 ден 29.999,00 ден

На Залиха!

Фрижидер со долна комора
ДИСПАНЗЕР ЗА ВОДА
Direct cooling технологија на ладење
Сив
Лизгачки полици 7цм
336л Нето капацитет
Нето 225л фрижидерски дел
Нето 111л замрзнувач
4 стаклени полици
3 фиоки во комората
Автоматско одмрзнување
Сензор за отворена врата
Бучност 38dB
Димензии: 187x60x64.5 цм
А+ енергетска класа