HP Laser 107a • MILD
, ,

HP Laser 107a

HP
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003942

Големини на хартија: A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm, пликови (DL, COM10), писма, правни
Капацитет на магазин за хартија: 150 листа

4.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд HP
Резолуција на печатење 1200×1200 dpi
Брзина на црно-бело печатење Прибл. 20 страни/1 минута
Меморија 8МВ