, ,

Клима HISENSE CA70BT1AG/CA70BT1AW

HISENSE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003800

Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина

55.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(6.2/4.0)
Макс. капацитет на ладење:7200 W
Макс. капацитет на греење:7300 W
Просечна моќност (ладење/греење) :6500 W/7100 W
Влезна моќност ладење:2060 W
Влезна моќност греење:2150 W
Проток на воздух:1100.00 m3/h
Капацитет на одвлажнување:2.2 l/h
Ниво на бучава внатрешна единица:45/42/40/38/35/32 db
Ниво на бучава надворешна единица: 55 db
Работна температура:од -20 ℃ до 43 ℃
Маса внатрешна единица:11 kg
Маса надворешна единица:42 kg
Препорачана површина:до 70 м2
Фреон:R32
Филтри:
4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер)
Дополнителни функции
Автоматско работење
Турбо функција
Заштита од ладен воздух
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Wi-Fi управување: Подготвен
Филтер со активен јаглен
Заштита од замрзнување
Тајмер 24h
Вентилирање – проветрување
Опсег на поставување на температура: 16-30
Компактен дизајн
Копче за рачно управување
Меморија на позицијата на насочувачите
Двоен одвод на кондензатот: Лево или десно
Брзина на надворешниот вентилатор: 3
Брзина на внатрешниот вентилатор: 7
Далечински управувач како собен термостат
Скриен ЛЕД дисплеј
Затемнување на екран
Само-дијагностика
Автоматски внатрешен вентилатор
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
Димензии надв. Единица:860×667×310 mm
Димензии внат. Единица:998×325×225 mm
Гаранција:3 години

Шифра: 1003800 Категорија: , ,

Техничка Спецификација

I Feel функцијаДа

Бренд HISENSE
Димензии на надворешна единица 66,7cm Х 86cm Х 31cm
Димензии на внатрешна единица 32,5cm Х 103,9cm Х 23,7cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 2060W
Влезна моќност за греење 2150W
Одложен режим на работа Да
Ниво на Бучава 45dB
Препорачана површина до 70m2
Начин на контрола Далечински Управувач + Wi-Fi
Филтер за прашина Да